Pachamami Yoga og Helse - Bærekraftig Velvære 

Vårt syn på helse er helhetlig. En kropp blir ikke sunn før det er balanse med sinnet. Et sinn er ikke sunt uten at kroppen fungerer optimalt under gitte forhold.

 

Noen ganger har vi utfordringer som vi må jobbe forbi, så vi oppnår balanse på best mulig måte.

 

Alle har vi i oss en enorm mulighet til å forbedre helsa vår gjennom hva vi spiser, hva vi tar inn mentalt og emosjonelt ,

samt hvordan vi "connecter" med naturen.

Pachamami står får helhet i kropp og sinn, naturlig balanse mellom mennesket og moder jord Pachamama. 

 

Vi tilbyr forskjellige tjenester for å hjelpe deg som søker det, en enklere vei hjem til en naturlig helse, skjønnhet, ro og tilfredshet og en sterkere og smidigere kropp det er godt å ha bolig i.

 

Noen ganger trenger vi struktur for å nå inn til mulighetene våre, noen ganger et kjærlig puff, andre ganger litt inspirasjon.

 

Uavhengig hvilken form du mottar vår støtte i, være det med online yoga, yoga og coaching, gratis tjenester eller de dyreste og mest dyptgående kursene, reisene eller gruppetimene, så formidles det samme.

Helhet og likeverd, helse på naturlig vis, og de yogiske prinsippene samt prinsippene Maitri og Karuna.

Ubetinget vennskap og kjærlighet. Til deg selv, til naturen og til andre.

 

Vi trenger flere folk som er fornøyde i seg selv og dermed er rausere med hverandre. Vi trenger mer glede og tilstedeværelse og mindre jag etter det ytre. Vi trenger mindre ting og bedre kvalitet, og vi trenger mer glede i tiden vi har på jorda. Vi trenger også å bli påmint de naturlig helsefremmende gavene naturen byr på, samt slutte å kjøre rovdrift på moder jord.

Vår helse og naturens helse er uatskillelig. Derfor øker vi fokus på naturlig helse, med mer bærekraft og livskraft, og skifter navn til Pachamami.

 

Pachamama er en gudinne hos indianerne i Andes fjellene, kjent som moder av jorden og tiden.

Er det noe vi trenger framover, så er det å hele forholdet vårt til både jorden og tiden, ta tilbake livets gleder, gå bort fra stress og inn i mer takknemlighet over hva vi allerede mottar fra moder jord i overflod.

Hjertelig velkommen til den videre reisen hvor yoga, helse og naturens midler blir flettet sammen under det nye navnet Pachamami. Vi håper å fremme mer kjærlighet og glede i mange liv i mange år framover.

 

Vi er her for å gi deg et kjærlig pusterom i hverdagen når du trenger det, og for å minne deg på hvor bra du er, og håper du blir blir inspirert til å ta bedre vare på deg selv og naturen rundt deg. Og vi gjør det med glede, for vi elsker jobben vår. 

Med det sier vi varmt velkommen inn i vårt univers! Velkommen til Pachamami Yoga og Helse.

Med ønsker om masse glede og inspirasjon!

Følg gjerne bloggen vår for gratis inspirasjon, sjekk youtube-kanalen for gratis yoga-videoer og meld deg på nyhetsbrev om du ønsker månedlig inspirasjon fra oss :)

Enn så lenge, nyt dagene og ta vare på deg selv og dine!

Masse kjærleik herfra.

Marit Deepa Saanvi Sommervold og medhjelpere i prosjektet

Pachamami Yoga Trondheim og på Nett har:

Yoga i Trondheim (yogakurs nybegynnere og yoga for litt øvet) og  Yoga for bedrift i Trondheim og Malvik,. Du har også mulighet til å bli med på Yogakurs på nett : Yoga for rygg på nett, Shakti Power Yoga for Damer, livsstil kurs på nett og yoga for kampsport online.

Ta kontakt for en uforpliktende prat på sms til 40524220, så avtaler vi raskt et møte på tlf.

Yoga trondheim Yogakurs Trondheim Yoga på nett Yoga for rygg