Intensivt Online Livsstil-Kurs - Support i 6 uker - Tilgang i 90 dager. 

Operasjon Sommerfugl Livsstilendring med Yoga, Coaching & Plantebasert kost. Nå i vinteredition med oppstart 17.januar. 28 plasser. 

Hva får du i kurset?

 • Fitness for kropp og sjel, yoga-program, tanke-trening og plantebasert kost tilpasset deg.

 • Få inspirasjon til en lettere og sunnere livsstil på mer plantebasert mat tilpasset årstid.

 • Få 6 morgenyoga-videoer, kvelds-yoga og kurset Shakti Power Yoga til daglig styrketrening med korte sessions, verdi 690,-

 • Få hjelp til å skape mer ro, komme ut av adrenalin tilstand, og ut av fettlagrings-modus med tanke-øvelser og meditasjon.

 • Få tips til rutiner og små skift som forandrer hvordan du velger å behandle deg selv, avdekk mønster som gjør du tar dårlige valg, og få hjelp til å skape nye mønstre.

 • Tilgang i 90 dager til alt materialet gjennomgått i kurset, så du får god tid til å implementere alt du har lært og bygge nye varige vaner.

 • Yang Yin Yoga (For økt balanse) 50 min i 4 uker verdi 

 • Yang Yin yoga (For økt balanse) 30 min de to siste ukene

Jeg vil på det varmeste anbefale dette kurset. Marit har en varm og meditativ måte å undervise på, med varierte timer. Vi fikk timer i alle fasonger, både timer for å aktivere og å roe ned. Jeg liker også godt å lytte til hennes livsbetraktninger og råd og tips om en bedre hverdag. Noe jeg liker med Marit er at hun sier hva man KAN gjøre, og aldri hva man BØR gjøre.Dette kurset gjorde mye for meg denne kalde kronglete våren.

 

Mvh Kristin Nilsgård

Jeg vil virkelig anbefaler Marit Sommervold og Pachamami Yoga og Helse.

 

Hun gir deg verktøy som du kan bruke akkurat slik du ønsker. Dette gjør at du finner ny energi og styrke til å bruke på de tingene som er viktig for deg og ditt. Hun gjør det hele så ekte og ærlig, noe som gjør at jeg gleder meg til å starte dagen min med hennes morgen-yoga.

 

Tusen takk!

Isabell Rodriguez

Scroll ned for å lese mer om bonusinnhold under:

Hva får MER du i kurset, bonusmateriale?

 • Ansiktsyoga, guidet selvmassasje ansikt for å freshe opp hud og gi ansiktet et naturlig løft

 • Guidet avspenning for å gi deg selv litt ekstra pleie inn i vintermørket. 

 • Tips til å stabilisere blodsukker og øke forbrenning med enkle grep i hverdagen.

Gi deg selv en ny start! En boost, en reset. La deg selv være den du fortjener å være!

Bli med på en dyp forandring hjemme fra stua di. Med gradvis oppbygging av nye vaner, mønstre og rutiner som du vil ha med deg livet ut. Kropp og sinn henger sammen. Vi tar valg på gammel vane. Kanskje er det ikke de beste valgene for oss lengre. Kanskje trenger vi å skjerpe sansene litt, våkne opp til hva vi faktisk ønsker oss ut av livet og begynne å leve i mer selvrespekt og selv-kjærlighet.

Dette opplegget er unikt i Norge.

Du får trygg yogaundervisning av erfaren lærer og du får tilgang til læreren gjennom kursperioden på 6 uker.

Vi skal avdekke programmeringsfeil som lett kan løses og forvandles til nye tanker og mønstre som faktisk gjør oss godt. 

Ingen stress, ingen kaloritelling - bare herlig yoga, plantebasert mat og selvpleie.

Kurset går 4 x i året, med 28 plasser. Ny oppstart 17.januar 2021. Pris 1810,-

Ta kontakt på sms til 40524220 ved spørsmål eller påmelding. NB: Bindende påmelding.

Kurset passer for deg som:

er klar for å investere tid og energi i deg selv, klar for å få nye vaner, tankemønster og rutiner, som hjelper deg å nå dine mål og ditt potensiale på en ny måte. Du trenger ikke mange timer hver dag, men du setter opp yoga-praksis etter ønske. Eks du bestemmer deg for å gjøre kort morgen-praksis 2 x i uka, eller hver dag om det passer deg. Det samme gjelder kvelds-praksis. Hovedkurs og daglig aktivitet/trening på minimum 30 min må følges for å oppnå ønsket resultat. Mengde plantebasert kost legges også opp etter dine mål, men skal du oppnå forandring, må du gjøre forandring. Tanke-trening, introspeksjon og selvstudie går kontinuerlig gjennom hverdagen, og vi fører kort logg daglig for bedre å holde styr på prosessen.

Kurset passer ikke for deg som: 

ønsker å skape forandring uten innsats, som tror på quick fixes og ikke er klar for å gjøre en innsjekk med gamle tankemønster som ikke lenger gavner deg. Om du er av typen som ønsker forandring uten å forandre på noe, så passer ikke dette for deg. Du må ha tro på din egen påvirkningskraft og ditt eget ansvar for deg selv for å delta, og selv om du for kontinuerlig guiding og coaching så handler det i siste ende om egen motivasjon for å lykkes.

PÅMELDING:

Kurset går 4 x i året, med 28 plasser. Ny oppstart 17.januar 2021.

Pris kr 1810,-

Ta kontakt på sms til 40524220 ved spørsmål eller påmelding. NB: Bindende påmelding.

Vermt velkommen til kurs!

Hilsen Marit Deepa Saanvi Sommervold

 • Pachamami FB