Mountain Fog
Pachamami Yoga og Helse logo 1.png

Online Yoga og Yogakurs i Trondheim

"Fantastisk innføring til yoga praksis.

Behagelig læremester."

Solveig Winther

..."Marit er nær, tilgjengelig og tilstedeværende selv via nett (i motsetning til diverse yoga-apper), og hun evner å formidle praksisen så man alltid forstår hva man prøver på" ...

Janne Starup Bønes

Yoga for rygg

YOGA FOR RYGG PÅ NETT 

Sekvensene har forskjellig tema for å dekke holdning, avspenning, kjerne-muskulatur 

og dype strekk samt avspenning. Les mer og start egentrening for en smidigere og sterkere rygg. Pachamami Yoga, Yoga der du er, når du trenger det.

" Jeg kan virkelig anbefale rygg-kurset om du har utfordringer med rygg, nakke og skuldre.

Gode og effektive videoer som får utfordret problemområder og styrket kroppen.

Kommer absolutt til å gjøre disse igjen! "

 

Åshild Krøtøy

YOGA TRONDHEIM, RANHEIM.

Yogakurs for nybegynner, yoga litt øvet og Yang Yin Yoga starter på folkets hus på Ranheim 27.august. Pachamami yoga og helse starter 3 yogakurs på Ranheim i høst!

"Fantastisk innføring til yoga praksis.

Behagelig læremester."

Solveig Winther

Pachamami Life
     Livsstil-kurs

LIVSSTILKURS PÅ NETT

Bli sterkere og smidigere både fysisk og mentalt, med et intensivt kurs i Yoga, mental trening og plantebasert kost. Dyp transformasjon gjennom et intensivt kurs med oppfølging i 6 uker. Deretter har du tilgang til materiale 90 dager etter startdato.

"Jeg vil på det varmeste anbefale dette kurset. Marit har en varm og meditativ måte å undervise på, med varierte timer. Vi fikk timer i alle fasonger, både timer for å aktivere og å roe ned. Jeg liker også godt å lytte til hennes livsbetraktninger og råd og tips om en bedre hverdag. Noe jeg liker med Marit er at hun sier hva man KAN gjøre, og aldri hva man BØR gjøre.Dette kurset gjorde mye for meg denne kalde kronglete våren."

 

Kristin Nilsgård

"Jeg vil virkelig anbefale Livsstil-kurset fra Marit. Hun gir deg verktøy som du kan bruke akkurat slik du ønsker. Dette gjør at du finner ny energi og styrke til å bruke på de tingene som er viktig for deg og ditt.

 

Hun gjør det hele så ekte og ærlig, noe som gjør at jeg gleder meg til å starte dagen min med hennes morgen-yoga. Tusen takk!"

Isabell Rodriguez

Pachamami FB

         Yogis

YOGASTUDIO  PÅ NETT MED OVER 150 VIDEOER Å VELGE I

Ta med deg yogalæreren din om du skal ut å reise, elelr få tilgang til forskjellige yogavideoer med forskjellig tema og lengde, der du er, når du trenger det.

 

"Marit er en utrolig dyktig, inspirerende og behagelig yogalærer! Jeg har trent yoga med Marit siden 2015. I et fysisk krevende yrke med mye reising er jeg avhengig av en sterk og smidig kropp, og nettyogaen med Marit gjør at jeg kan jeg praktisere hvor som helst og når som helst, noe som har hjulpet meg til en skadefri tilværelse. Marit er nær, tilgjengelig og tilstedeværende selv via nett (i motsetning til diverse yoga-apper), og hun evner å formidle praksisen så man alltid forstår hva man prøver på. Hun har en fantastisk evne til å inspirere, og å lokke fram den beste versjonen av deg, både fysisk og mentalt. Du får tilgang til over 150 forskjellige timer, og kan plukke fram det du trenger utifra ønsket tidsbruk, nivå og intensitet

YOGA FOR BEDRIFT TRONDHEIM 

Ledig mandag, onsdag før 15.00 og fredag formiddag.

 Unikt tilbud Yoga på Jobb og På Nett

Tidligere kunder: Kripos, Aker Sykehus, Ahus, Trondheim Kommune, Fire og Sticos.

Ta kontakt på sms til 40524220 for å avtale en uforpliktende prat.

Kommende kurs, se her:

SHAKTI POWER - ONLINE YOGA FOR BEDRE SELVFØLELSE 

 

Vekk din feminine kraft med Shakti Power Yoga!

Bli sterkere fysisk og mentalt, stram opp og styrk kroppen din.

Bli inspirert til å å gi deg selv en energiboost og minn deg selv på at du er fantastisk som du er, og at du derfor må ta bedre vare på deg selv.

Følg Pachamami Yoga og Helse på FB for flere oppdateringer.

KAMPSPORT FOR LIFE?

Da trenger du et system for å ta vare på kroppen din, få verktøyet ditt på service. 

Få tilgang til 4 kortere yoga-sessions bygd opp for optimalt å støtte kroppen for kampsport. 

Vi dekker smidighet, stressmestring, kjernemuskulatur og stabilisering og balanse.

Positive effekter av yoga for kampsport er økt bevegelighet/smidighet som både hjelper i fysisk bevegelse og som skadeforebygging, økt oksygenopptak fordi vi bruker pusteteknikk som hjelper lungene å fungere bedre, raskere restitusjon fordi vi får kontakt med nervesystemet og går ut av stress og inn i raskere restitusjon.

Kommer mer info på www.pachamamiyoga.no

Hei Yogis og Yoga aspiranter.

Vi ønsker alle en sterk og sunn kropp, glede og selv-aksept og nysgjerrighet nok til å utforske alt det fantastiske  vi selv evner å gjøre for helsa vår. Med yoga, økt bevissthet, god næring og pleie av kropp og sinn kan alle oppleve økt livskraft!

 

Hos oss er alle like viktige!  Målet er å ha tilbud som passer alle, og vi er godt på vei med yogastudio på nett (med over 150 videoer å velge i), med Yogakurs i Trondheim, Yoga på Ranheim, Livsstilkurs på Nett, online yoga for rygg og yoga for bedrift.

Vi ser helse helhetlig på helse, på kropp-sinn forbindelsen og vår forbindelse til naturen, så her inne vil du finne inspirasjon til å leve i mer vennlighet til deg selv, til naturen og til de rundt deg. Dette er basert på en av grunnpilarene i yoga, Ahimsa (ikke vold), og på gleden det er å finne tilbake til sin egen naturlige kraft til å hele både fysisk og mentalt.

Varmt velkommen til alle nye!

Velkommen til Pachamami Yoga . Yoga på Ranheim og Yoga tilbudene vi har på nett. Det er en glede å ha deg med.

Shine Bright!

Marit Deepa Saanvi Sommervold

www.pachamami.no

Pachamami Yoga Trondheim og på Nett har:

Yoga i Trondheim (yogakurs nybegynnere og yoga for litt øvet) og  Yoga for bedrift i Trondheim og Malvik,. Du har også mulighet til å bli med på Yogakurs på nett : Yoga for rygg på nett, Shakti Power Yoga for Damer, livsstil kurs på nett og yoga for kampsport online.

Ta kontakt for en uforpliktende prat på sms til 40524220, så avtaler vi raskt et møte på tlf.

  • Pachamami FB