Pachamami Yoga og Helse er live!


Yes! Det er en herlig følelse å komme hjem til det som egentlig skulle være!


Hjertelig velkommen til en tid hvor yoga, helse og naturlig levesett er viktige ingredienser for at samfunnet skal utvikle seg i riktig retning.


Vi har mye frykt og forvirring rundt om nå, på grunn av de dype forandringene mange av oss går gjennom på kloden etter Covid kom. Det er ikke rart, for det som skjer er nytt og uforutsigbart.


Pachamama er gudinne av jorden, livet og tiden.


Pachamami er inspirert av henne :)

Herfra skal vi sende ut inspirasjon, lys og kjærlighet så du som følger oss skal finne ro, inspirasjon og trygghet til å komme tilbake til din sanne vei, til det hjertet ditt og sjela di ønsker seg.


Strømlinjeformet tilværelse, konstruerte strukturer og mønster vi har fulgt i mange hundre og opp til 1000 år, er under revurdering av planetens befolkning etter Covid kom og gav oss tid til å tenke litt mer gjennom hva det er vi driver med.


Tid til å tenke og føle på hva som er viktig, hva som mangler, hvor vi egentlig vil være, er ikke nødvendigvis så dumt.


Veien videre bør bygges i mulighetenes ånd, i kjærlighet til det vi gjør, i mindre konkurranse, prestasjon og frykt for at det ikke er nok til alle. Dette er en ny vei, og vi i Pachamami er kjempe-spente på veien videre.


Alle har et fantastisk stort iboende potensiale til å påvirke sitt eget liv, egen helse og planeten vår.

Slår vi sammen hodene og hjertene, så blir det veldig kraftfullt.


Mange er på saken allerede, vi melder oss bare inn i klubben :D


Og håper at du som leser dette også blir inspirert til å tenke helhetlig på din vei framover i en ny tid på, inn i noe vi ikke har vært med på før.


Blir du med og holder hodet kaldt, hjertet varmt og fokuset på endemålet?


Vårt mål er at alle skal leve i mest mulig kjærlighet, selv-aksept, glede og trygghet.

At vi skal se Pachamama, moder jord som den store krafta hun er, og lære å respektere gavene hun gir alle. Sist men ikke minst ønsker vi å ta tilbake tida vår.

Ta tilbake øyeblikkene, timene og dagene og fyll de med det du vil at livet ditt skal bestå av, for de timene er livet. Lenge har de fleste av oss vært i tidsklemma. Der vi kanskje ikek har fått tid til å være til stede i øyeblikkene våre. Når vi på magisk vis klarer å ta tilbake tida vår, bestemme oss hva vi vil fylle tida vår med, da forandres livet.


Følg Bloggen for inspirasjon til naturlig selvpleie, levesett og yoga-livet framover.

Du trenger ikke være en innbarka yogi for at dette skal kunne løfte sinnet ditt, yoga er tankesett og følelse like mye som praksis på matta. Bli med på yogatrening hjemme eller kom på Yoga på Ranheim om du bor i nærheten.

Ellers kan du følge med for online yoga retreats på FB og søke opp gratis yoga på https://www.facebook.com/PachamamiYoga/


Gleder meg til veien videre!


Varmt velkommen til et lite pusterom og takt og tankeskift her inne, der du er og når du trenger det. Det blir naturlig helse og velvære, yoga, plantebasert kost og næringsrik mat for sinnet.


Masse kjærlighet


Marit Deepa Saanvi S.