Yoga for bedrift   Mental trening   Caoaching

Tidligere kunder: Kripos, Aker Sykehus, BUP Ahus, Trondheim Kommune, Fire, Sticos og Elpro mf.

Er bedriften stressa?  Er dere i endring?  Slukker dere branner, eller ser dere lengere fram? 

 Yoga, mental trening og  selvledelse

Yoga, selv-ledelse og bedre samarbeid.

Yoga har mye mer å by på enn fysiske øvelser.

Vi jobber med oss selv gjennom introspeksjon og metoder for å lettere møte oss selv og dermed andre. I prosesser der mange er stressa i en organisasjon, er det lett å miste det gode samarbeidet, evnen til å se og gjøre hverandre bedre, og evnen til å se framover.

Tillitt, motivasjon og trygghet til å utvikle seg bidrar til økt trivsel og prestasjon på arbeidsplassen. Dette øker med tryggere ledelse, bedre kommunikasjon og klare mål og verdier i hele organisasjonen.

Med teknikker og øvelser i selvinnsikt og vårt møte med andre, øker tillitten mellom leddere og medarbeidere og kommunikasjonsflyten blir bedre.

Vi har som regel stor tillitt til hvordan vi tenker, men av og til kan det lønne seg å stoppe opp og faktisk tenke over hvordan vi tenker. Vi er "programmert" til å velge minste motstands vei når vi søker ette rsmå og store løsninger på problemer og utfordringer i hverdagen. Men minste motstands vei kan være  kontraproduktivt og en utgått metode i nye settiger. 

Ved å benytte oss av "metakognisjon", eller enklere sagt, ta oss tid til å faktisk tenke over hvordan vi tenker, oppstår det nye muligheter. 

 

Men dette krever energi. Vi må ta i bruk "det kalde systemet, bruke hjerne-energi, regulere instinktene om å gå i kjent retning fordi det virker tryggere enn å tenke nytt.

Dette har vi satt sammen teknikker fra yoga og faget selv-ledelse for å bidra til at går lettere og føles trygt for deltakerne.

Vi har stor tro på at om skuta skal seile godt, må den opereres av et samkjørt mannskap. Derfor bør alle i bedriften være på samme side hva gjelder verdier og metoder, for best framdrift.

Vi jobber derfor med å samkjøre verdier og mål i ledergrupper, hos mellomledere og med involvering av medarbeider for beste resultat.

Trenger dere input for å tenke nytt, ta kontakt for en prat om muligheter. les også litt om intro workshop til metodene vi bruker.

 

Yogakurs hos bedrift

I yogaøktene  jobber vi  med fysiske øvelser som styrker kjernemuskulatur, øker balanse, forbedrer holdning, øker sirkulasjon og oksygenopptak.

Dette virker forebyggende mot muskel-problematikk i hele kroppen.

Utover de fysiske øvelsene bruker vi puste-teknikker som hjelper oss ut av adrenalin tilstand, og som gir større utbytte av den fysiske treningen. Vi avslutter alltid med ro og avspenning og lærer teknikker både for å takle stress bedre og for å komme ut av stress raskere.

Dette øker fokus og velvære hos deltakerne.

Topp tilskudd til arbeidsmiljøet.

Ta kontakt for priser og muligheter.

Noen velger kun Nett-yoga for sine ansatte, andre velger en pakke med undervisning hos bedrift og ubegrenset yoga på nett i samme periode for deltakerne.

Ta kontakt for en uforpliktende prat på SMS til 40524220

Varmt velkommen til yoga på jobb og på hjemmekontoret 

Pachamami Yoga Trondheim og på Nett har:

Yoga i Trondheim (yogakurs nybegynnere og yoga for litt øvet) og  Yoga for bedrift i Trondheim og Malvik,. Du har også mulighet til å bli med på Yogakurs på nett : Yoga for rygg på nett, Shakti Power Yoga for Damer, livsstil kurs på nett og yoga for kampsport online.

  • Pachamami FB

© 202o Pachamami Yoga og Helse