Pachamami Yoga og Helse logo 1.png
30% avslag i pris for arbeidsledig og student 2.kvartal 2021

 Yoga På Nett fra Pachamami

Online yoga-studio på FB, over 150 videoer

Abstract Man on Beach
Janne S. Bønes
62137625_10161893070785274_7289359516280

Medlem Yoga på Nett

Marit er en utrolig dyktig, inspirerende og behagelig yogalærer! Jeg har trent yoga med Marit siden 2015. I et fysisk krevende yrke med mye reising er jeg avhengig av en sterk og smidig kropp, og nettyogaen med Marit gjør at jeg kan jeg praktisere hvor som helst og når som helst, noe som har hjulpet meg til en skadefri tilværelse. Marit er nær, tilgjengelig og tilstedeværende selv via nett (i motsetning til diverse yoga-apper), og hun evner å formidle praksisen så man alltid forstår hva man prøver på. Hun har en fantastisk evne til å inspirere, og å lokke fram den beste versjonen av deg, både fysisk og mentalt. Du får tilgang til over 150 forskjellige timer, og kan plukke fram det du trenger utifra ønsket tidsbruk, nivå og intensitet

Online Yogastudio FB for nybegynnere

og litt øvet

 • Yoga for nybegynnere og øvet.

 • Over 150 videoer å velge i

 • Kontakt med læreren.

 • Ditt online yoga-studio på norsk

 

Yoga i lukket gruppe på FB. 

Bli sterk med yoga. Bli mykere med yoga. Finn roen med yoga. Finn øvelser for å stresse ned, yogaøvelser for rygg og nakke, yogaøvelser for bedre balanse, yoga for avspenning, pusteteknikk for dyp ro, yoga for alt du trenger. Du søker bare tema, type yoga: Easy Yoga (mild flyt), Yang Yin Yoga  (dynamisk del før dype strekk og avspenning), Basic Yoga ( litt grundigere jobb, her kan du bli varm) rød trekant yoga ( for de som trenger litt ekstra utfordring).

 

Her finner du yoga for alle nivå, i lukket gruppe på FB.

 

Ta kontakt på sms til Marit på 40524220 for spørsmål og påmelding.

 

Inngang pr kvartal (April, mai og juni )   910.- 

Inngang kun mai og juni 730,-

30% avslag arbeidsledig og student.

 

Kom igang med yoga der du er, når du trenger det. Yoga og helse for alle.

Litt om tilbudet og mulighet i feb 2021:

Påmelding 2.kvartal 2021 åpnet!

 

Direkte-sendinger lørdager kl 10.00, og over 150 tidligere videoer å velge i til kun 910,- for April, Mai & Juni.

30% avslag arbeidsledig og student 

Dette foregår i lukket gruppe på FB som du får tilgang til med link i mail med faktura. Når du har betalt faktura og sendt forespørsel til gruppa, sender du meg en kjapp sms samme sted som du sender påmeldingen din.

Bindende påmelding sendes på sms til 40524220.

Skriv:

Yoga på nett 

Navn

Postadresse

Mailadresse

Og evt stikkord om skader/medisinske tilstander å ta hensyn til 40524220

Hvordan kan yoga virke mot ryggsmerter?

 • øker sirkulasjon

 • styrker kjernemuskulatur

 • gir oss bedre holdning

 • vi lærer å puste riktig

 • vi lærer å avspenne når det er mulig

 • vi lærer å lytte til ryggen/nakken og regulere aktivitet så det hjelper oss

 • vi tøyer godt i muskler og bindevev

Kurset passer for deg som vet du har bruk for mer bevegelse, men syns det er litt vanskelig å velge riktig bevegelse og trenger litt hjelp til å komme i gang. Anbefaler å gjøre minimum 1 session i uka, tilpasse og velge etter form og behov. Varier gjerne mellom videoene og ta de i rekkefølge om kroppen din vil det, men noen ganger trenger kroppen tøying og ro mer enn styrke og omvendt, så det er viktig å lytte og legge opp etter hvordan det faktisk står til. ta deg tid til å høre introvideoen.

Les hvordan andre opplever timene og online yogaen her:

..."Marit er nær, tilgjengelig og tilstedeværende selv via nett (i motsetning til diverse yoga-apper), og hun evner å formidle praksisen så man alltid forstår hva man prøver på" ...

Janne Starup Bønes

"Marit må være den mest behagelige yogainstruktøren jeg har møtt! Jeg kan virkelig anbefale ryggkurset om du har utfordringer med rygg, nakke og skuldre. Gode og effektive videoer som får utfordret problemområder og styrket kroppen. Kommer absolutt til å gjøre disse igjen!"

Åshild Krøtøy

Jeg vil virkelig anbefale Marits Yoga.

 

Hun gir deg verktøy som du kan bruke akkurat slik du ønsker. Dette gjør at du finner ny energi og styrke til å bruke på de tingene som er viktig for deg og ditt. Hun gjør det hele så ekte og ærlig, noe som gjør at jeg gleder meg til å starte dagen min med hennes morgen-yoga.

 

Tusen takk!

Isabell Rodriguez