"Fantastisk innføring til yoga praksis.

Behagelig læremester."

Solveig Winther

YOGA TRONDHEIM

Inkludert 
Yoga på
Nett 

Nye Yogakurs på Folkets Hus Ranheim fra 22.oktober

  • Easy Basic Yoga (Litt mykere yogaflyt, passer nybegynner)

  • Basic Flyt 1 - Kurset for deg med litt erfaring

  • Yang Yin Yoga - Passer best deg med litt erfaring, kan tas som nybegynner med annen fysisk erfaring 

For spørsmål eller påmelding, send SMS til 40524220 NB: Påmelding er bindende -Begrensede Plasser pga Covid og avstand. Vær rask for å sikre deg plass. Kursene har begynt å fylles opp før offentliggjøring av siden!

EASY BASIC (fortsatt ledige plasser)

Bli med og få bedre flyt i kroppen, økt sirkulasjon, smidighet, styrke og ro med denne myke formen for dynamisk yoga. Kurset passer for deg som ønsker å bevege deg og bli litt sterkere, men som gjerne vil ta det litt mykt.

 

Vi har fokus på riktig oppbygging av stillinger, men gjør mykere overganger enn i basic timene, og legger inn mer tid til hvile mellom stillingene. Vi bruker puste-teknikk og avspennings-øvelser som hjelper kroppen ut av stress. Timen er mild og går i en meditativ flyt, så vi opplever en deilig ro gjennom og etter praksis.

 

Sted: Folkets Hus Ranheim 

Starter: 22.okt

Tid: 17.30-18.30

Pris 1810,-

Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220 

BASIC FLYT 1 (fortsatt ledige plasser)

Dette kurset passer for deg som er kjent med de grunnleggende stillingene og overgangene i dynamisk yoga. her jobber vi med styrkende øvelser og litt utfordringer, samt avspenning og litt mental trening.

Du trenger ikke mestre avanserte stillinger for å delta, men ha lyst til å lære grundig og trygg oppbygging til noen stillinger, så du kan leke litt med det i praksisen din. 

Vi gjør ikke avanserte stilinger for å "være gode til yoga", vi gjør det for å ha litt utfordringer som holder oss på matta, holder oss sharp og fokusert, og for å vekke en litt leken tilnærming som hjelper oss ut av grown up mode og inn i en lettere væren.

Sted: Folkets Hus Ranheim 

Starter: 22.okt

Tid: 18.45-19.45

Pris 1810,-

Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220 

YANG YIN YOGA (fortsatt ledige plasser)

I dette kurset kombineres dynamisk yoga med dype strekk og avspenning. Full pakke for deg som vil jobbe litt i dybden og få god effekt av yin og avspenning.

Kurset passer best for deg som har gjort litt yoga fra før og som kjenner til solhilsen og de grunnleggende stillingene. Første del av timen er dynamisk yoga, og resten av timen med dype strekk og avspenning.

Passer for deg som ønsker å jobbe gjennom kroppen, øke styrke og smidighet samt få kontakt med nervesystemet ditt og senke stress og kortisol-nivå i kroppen.

Sted: Folkets Hus Ranheim 

Starter: 22.okt

Tid: 20.00-21.10

Pris 1810,-

Bindende påmelding sendes på sms til: 40524220

Pachamami Yoga Trondheim og på Nett har:

Yoga i Trondheim (yogakurs nybegynnere og yoga for litt øvet) og  Yoga for bedrift i Trondheim og Malvik,. Du har også mulighet til å bli med på Yogakurs på nett : Yoga for rygg på nett, Shakti Power Yoga for Damer, livsstil kurs på nett og yoga for kampsport online.

Ta kontakt for en uforpliktende prat på sms til 40524220, så avtaler vi raskt et møte på tlf.

  • Pachamami FB

© 202o Pachamami Yoga og Helse